• info@gefen.fi
  • Varaston tyhjennysmyynti: kaikista tuotteista -50%
  • Maksuton toimitus yli 100 € tilauksiin
  • info@gefen.fi
  • Varaston tyhjennysmyynti: kaikista tuotteista -50%
  • Maksuton toimitus yli 100 € tilauksiin
Gefen tekijät Teija Neuvonen & Nelli Maikoe

Tietoa meistä

Olemme äiti ja tytär, joita käsityöt ovat aina kiehtoneet. Olemme neuloneet, virkanneet, ommelleet, tehneet ristipistitöitä ja monenlaisia muita töitä kotiin ja itselle. Kun kotimme alkoivat olla täynnä käsitöitä, ryhdyimme miettimään voisiko käsitöitä tehdä myös myytäväksi. Näin lähti liikkeelle idea oman yrityksen perustamisesta.

Päätuotteemme ovat laadukkaista langoista valmistetut korut ja seinäkoristeet. Haluamme jakaa käsitöiden ilon muiden kanssa. Pyrimme valitsemaan ympäristöystävällisiä materiaaleja ja jotkut tuotteistamme on tehty täysin kierrätysmateriaaleista.

Nelli Maikoe

Olen Yhteiskuntatieteiden maisteri, joka on hurahtanut käsitöihin. Pitkään ajattelin, että käsityöt ovat vain harrastus mutta vähitellen luova ala vei mukanaan.

Syksyllä 2020 päätin vaihtaa alaa ja lähdin opiskelemaan designtekstiilien valmistusta. Intohimonani ovat perinnetekniikat ja taiteen tekeminen tekstiilien keinoin. Luon tekstiilitaidetta kutomalla ja solmeilemalla.

Avustan äitiäni Gefen -verkkokaupan hallinnoinnissa, jossa myymme käsitehtyjä makrameekoruja ja tekstiiliseinätaidetta. Haaveeni on nähdä enemmän tuotteita, jotka ovat 100% valmistettu Suomessa käsityönä.

Luonto ja Raamatun sana ovat tärkeimmät inspiraation lähteeni. Uskon, että jokaista meitä on siunattu lahjoilla, joita hyödyntämällä voimme siunata muita. Tekstiilitaiteen keinoin haluan tuoda iloa koteihin ja sanomaa toivosta.

Teija Neuvosen valmistamia luonnonkauniita ja näyttäviä makrameekoruja. Jokainen tilattu koru solmeillaan vasta kun tilaus on tullut meille. Näin asiakas saa aina mahdollisimman laadukkaan ja tuoreen tuotteen.

Nelli Maikoen luovia ja uniikkeja makrameekäsitöitä kotiin.

Kauniita tuotteita lahjaksi.

Kummilapsitoiminta

Lahjoitamme yrityksemme myyntituotoista vähintään 10 % hyväntekeväisyyteen. Tuemme säännöllisesti mm. Kairossa sijaitsevan Mokattamin jätekaupungin lapsia.

Lue artikkeli kummikohteesta: https://www.patmos.fi/artikkelit/isani-on-maailmanmestari/